Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-28@00:10:47 GMT

۲۷۵ روستا در معرض تهدید سیل هستند

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۴۳۱۹۰

۲۷۵ روستا در معرض تهدید سیل هستند

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان، خواجه‌ای مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان  برنامه‌ریزی برای پیشگیری از وقوع سیل در استان زنجان را امری ضروری دانست و گفت: این مهم  نیازمند همکاری همه دستگاه‌های اجرایی است.

او تعداد روستا‌های محدوده سیل در استان زنجان را ۲۷۵ روستا با ۴۲ هزار و ۵۵۵ واحد مسکونی اعلام کرد و افزود: از این تعداد ۱۸ هزار و ۱۶۹ واحد مسکونی معادل ۴۳درصد مقاوم‌سازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان بابیان اینکه سیل یک پدیده طبیعی است و در هنگام بروز به مانند هر بلای طبیعی دیگری آثار تخریبی غیر قابل اجتناب به دنبال دارد، ادامه داد: در بعضی موارد اثرات سوء ناشی از وقوع سیل کمتر از زلزله نبوده و عدم پیشگیری از وقوع آن می‌تواند خسارات جانی و مالی جبران ناپذیری را بر جای گذارد.

خواجه‌ای اتخاذ تدابیر پیشگیرانه برای جلوگیری از بروز حوادث غیرمترقبه را بسیار ضروری و حیاتی دانست و گفت: تعیین حریم و بستر برای رودخانه‌ها و جلوگیری از ساخت و ساز در آن‌ها، ایمن‌سازی ساختمان‌ها در مقابل سوانح و حوادث و جلوگیری از تجاوز به حریم و بستر رودخانه‌ها برای تسهیل در عبور سیلاب‌ها از مهمترین مواردی است که باید از سوی دستگاه‌ها و مردم جدی گرفته شود.


مدیرکل بنیاد مسکن  استان زنجان پیشگیری از وقوع بحران و آمادگی در حوادث و مخاطرات طبیعی را لازمه مدیریت بحران دانست و افزود: بنیاد مسکن  با اقدامات پیشگیرانه‌ای همچون احداث کانال‌های انتقال آب و سیل بند‌ها پیش از وقوع حادثه، تهیه و تدوین نقشه خطرپذیری سیلاب و جلوگیری از ساخت و ساز در بستر مسیل‌ها و حریم رودخانه‌ها و ساماندهی بنا‌های ساخته شده در محدوده آن ها، نقش مهم و موثری در کاهش آسیب‌ها و خطرات داشته است.

او ادامه داد: از مجموع ۹۲ هزار و ۶۷۸ واحد مسکونی روستایی ۵۱ هزار واحد مسکونی معادل ۵۵ در استان زنجان مقاوم‌سازی شده و در حال حاضر نیز مقاوم سازی ۵ هزار واحد مسکونی در دستور کار بنیاد مسکن قرار دارد.

 

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بنیادمسکن مقاوم سازی استان زنجان واحد مسکونی بنیاد مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۴۳۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع متفاوت

علیرضا جعفری، مدیرعامل شرکت گروه سرمایه‌گذاری مسکن، ضمن اظهار خرسندی از همزمانی جشن ۳۴ سالگی شرکت با آغاز مدیریت وی، هلدینگ ثمسکن را تولیدکننده اصلی‌ترین محصول مورد نیاز مردم دانست و گفت: بخش مسکن کشور پیشران توسعه اقتصادی است و هیچ هدف‌گذاری‌ای مهم‌تر از آن نیست که در مسیر جهش تولید برنامه‌ریزی کنیم و گام برداریم.

به گزارش اقتصادآنلاین، مدیرعامل شرکت گروه سرمایه‌گذاری مسکن به هدف ساخت یکصد هزار واحد مسکونی با نگاه به ظرفیت و توان مجموعه اشاره کرد و گفت: این پروژه با سبدی تحت سه گروه مجزا در کشور تولید خواهد شد.

وی ادامه داد: گروه اول، مسکن اجتماعی ذیل طرح نهضت ملی مسکن برای دهک‌های یک الی ۴ ساخته خواهد شد. گروه دوم، مسکن استطاعتی برای دهک‌های هدف ۵ الی ۷ به منظور تنظیم بازار مسکن برنامه‌ریزی‌شده است و گروه سوم نیز مسکن اقتصادی ویژه دهک‌های ۸ تا ۱۰ است که می‌تواند در جهت محقق کردن انتظارات سهامداران ساخته شود.

جعفری گفت: همگی باید تلاش کنیم تا برند ثمسکن به برترین برند کشور در حوزه تخصصی خود مبدل شود و بتواند علاوه بر بازار داخلی در خارج از کشور نیز به خوشنامی فعالیت کند. چه بسا این امکان با توجه به ظرفیت‌های مهندسی و سرمایه‌گذاری شرکت وجود دارد.

وی افزود: هلدینگ ثمسکن باید به پشتوانه بانک معظّم مسکن و ظرفیت‌های تخصصی و حرفه‌ای مجموعه بانک، فرصت‌های بالقوه تولید مسکن در ظرفیت عمران و آبادانی کشور را شناسایی و با همت کارشناسان خود آن‌ها را بالفعل کند تا با خدمت بیشتر بتوانیم فشار تامین مسکن مردم را کاهش دهیم.

دیگر خبرها

  • اجرا ۲۰ هزار میلیارد تومان پروژه در سازمان ملی مسکن
  • آغاز ساخت هزار و ۶۸۰ واحد مسکونی در مراغه
  • آغاز ساخت یک هزار و ۶۸۰ واحد مسکونی در مراغه
  • جزئیات مصوبه ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بهای مسکونی
  • آغاز عملیات اجرایی ۱۳۴ واحد مسکونی در شهر گهرو
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع متفاوت
  • ۷۱ هزار نفر در استان قم صاحب خانه می‌شوند
  • ساخت هزار واحد مسکونی برای محرومان قم
  • ساخت بیش از ۵۰ واحد مسکونی در صومعه سرا
  • ۷۱ هزار واحد مسکونی در استان قم درحال ساخت است