Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضاپور مدیرعامل آب منطقه‌ای زنجان گزارشی از سیلابی شدن رودخانه‌های زنجان اعلام نشده است گفت: با این حال همه نیروها در سطح استان در حالت آماده باش هستند تا خطرات ناشی از سیلابی شدن رودخانه‌ها را به موقع اعلام کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یوسف رضاپور در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; در خصوص موضوع هشدار هواشناسی و بارندگی‌ها اظهار کرد: هشدار هواشناسی در خصوص وقوع سیل به ما گزارش نشده و بیشتر بارندگی‌ پراکنده و در مناطق کوهستانی نیز بارش‌ها به صورت برف اعلام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: میزان بارندگی امسال در حدود 271 میلیمتر بوده که در مقایسه با سال گذشته 22 درصد کاهش و در مقایسه با متوسط بلند مدت و شرایط نرمال 28 درصد افزایش داشته است و می توان گفت امسال کیفیت بارش‌ها از لحاظ نوع و زمان بارش نسبت به سال آبی گذشته بهتر است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای زنجان با تاکید براینکه هنوز برخی از سدهای استان ظرفیت برای ذخیره آب دارند ابراز کرد: در حال حاضر 66 درصد حجم مخزن سد تهم و 67 درصد حجم مخزن سد گلابر پر است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 87 درصد حجم مخزن سد کینه ورس پر بوده و بخشی از آب این سد رها سازی شده تا در مواقع بحرانی از وقوع سیل جلوگیری شود بیان کرد: با تاکید مدیریت بحران همه نیروهای در حالت آماده هستند تا اگر کوچکترین مشکلی از لحاظ وقوع سیل باشد اطلاع رسانی به موقع جهت جلوگیری از خسارتها انجام شود.

رضاپور با بیان اینکه خوشبختانه تا به امروز خطرات ناشی از سیلاب داده نشده است افزود: سال گذشته رودخانه قزل اوزن  زنجان 450 مترمکعب در ثانیه آب داشت که در حال حاضر میزان آب این رودخانه حدود 90 متر مکعب در ثانیه ثبت شده است.

وی با تاکید براینکه سال گذشته با آن حجم از آب رودخانه خسارتی نداشتیم و امسال تا به امروز میزان آب رودخانه قزل اوزن زنجان زیر 100 متر مکعب در ثانیه ثبت شده است افزود: احتمال خطر ناشی از سیل در زنجان پایین است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای زنجان در مورد نصب سیستم هوشمند هشدار سیل در رودخانه قزل اوزن زنجان بیان کرد: با مطالعات انجام شده 7 نقطه را برای نصب سیستم هشدار سیل در نظر گرفتیم که برای اجرای آن نیاز به اعتبار داریم.

وی با تاکید براینکه برای خرید تجهیزات و نصب این سیستم در مسیر رودخانه‌های پرخطر زنجان نیازمند 2 میلیارد تومان اعتبار هستیم افزود: مکاتبات لازم در خصوص تامین اعتبار برای اجرای این طرح انجام شده و مقرر شده اعتبار برای خرید تجهیزات و نصب این سیستم را جزو اعتبارات سال آینده در نظر بگیرند.

رضاپور بیان کرد: رودخانه‌های پرخطر زنجان قزل اوزن و سرشاخه‌های آن است و 83 درصد سرزمین زنجان در حوزه قزل اوزن قرار دارد و پرخروش‌ترین رودخانه‌های زنجان قزل اوزن و سرشاخه‌های آن است.//ع

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: رودخانه قزل اوزن رودخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۴۹۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضا دو تفاهم نامه علمی در همایش ملی تحول دیجیتال


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس، دومین همایش ملی تحول دیجیتال و سیستم‌های هوشمند که از دیروز آغاز شده بود با ارائه مقالات برگزیده و برگزاری پنل‌های تخصصی به کار خود پایان داد.
سجاد خوشه چین دبیر اجرایی همایش ملی تحول دیجیتال و سیستم‌های هوشمند گفت: در حاشیه این همایش ، دو تفاهم نامه امضا شد که اولی با هدف شناسایی و برنامه ریزی برای رفع مشکلات سازمان انرژی اتمی و اقدامات فناورانه، آزمایشگاهی، دانشی، پژوهشی و علمی بین دکتر علی نوروزی، معاون سازمان انرژی اتمی و دکتر عبدالکریم افروزه، رئیس مرکز آموزش عالی لارستان منعقد شد.
از مهم ترین مفاد این تفاهم نامه ایجاد ظرفیت فرصت مطالعاتی اعضای هیات علمی در صنعت و فرصت مطالعات دانشگاهی برای خبرگان صنعتی، استفاده از امکانات آزمایشگاهی و پژوهشی و راه اندازی دوره‌های آموزشی با هدف توانمندسازی نیروی انسانی است.
خوشه چین افزود: همچنین تفاهم نامه دیگری بین دکتر محمد حسن زاده، رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران و دکتر عبدالکریم افروزه، رئیس مرکز آموزش عالی لارستان منعقد شد.

گسترش همکاری‌ها و استفاده بهینه از منابع و امکانات،  تبادل تجربیات علمی و پژوهشی  و برگزاری دوره‌های آموزشی از مهم ترین مفاد این تفاهم نامه است.

به گفته دبیر اجرایی همایش ملی تحول دیجیتال و سیستم‌های هوشمند ۱۰۱ مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شد که ۵۷ مقاله مورد پذیرش قرار گرفت.

وی افزود: از این میان، ۳۳ مقاله به صورت پوستری و ۲۰ مقاله به صورت ارائه حضوری و مجازی و ۴ مقاله در دو پنل تخصصی ارائه شد.
دومین همایش ملی تحول دیجیتال و سیستم‌های هوشمند با حمایت سازمان انرژی اتمی، پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران، شرکت پتروشیمی نوری، دانشگاه شیراز، دانشگاه صنعتی شیراز، دانشگاه شهید چمران اهواز، دانشگاه تفرش و برج علم و فناوری لارستان به مدت ۲ روز به میزبانی مرکز آموزش عالی لارستان برگزار شد.

شهرستان لارستان به مرکزیت شهر لار در فاصله ۳۴۰ کیلومتری جنوب شیراز قرار دارد.

دیگر خبرها

  • سه میلیون متر مکعب روان آب در سدهای خراسان جنوبی ذخیره‌ شد
  • آزمایشگاه‌های هوشمند آینده پزشکی را متحول می‌کنند؟
  • متخصص حوزه انفورماتیک سلامت بیان کرد؛ نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • نقش آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری‌ها
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • افتتاح مدرسه هوشمند در شهر جدید سهند 
  • امضا دو تفاهم نامه علمی در همایش ملی تحول دیجیتال
  • رونمایی از تیگو ۹ در نمایشگاه پکن
  • کشف جسد مرد ۶۰ ساله طارمی در رودخانه قزل‌اوزن
  • فواید و مضرات باران ۴۸ ساعته مازندرانی‌ها